Asigurare de vacanta online

Asigurare de vacanta online

Asigurare de vacanta online la City Insurance

Asigurare de vacanta online este un nou produs lansat de City Insurance destinat turistilor, oamenilor de afaceri si tuturor celor care calatoresc in afara tarii. Asigurarea medicala de calatorie se poate achizitiona online, emiterea este imediata, polita este trimisa pe email si iti face vacanta mai linistita.

Asigurarile de calatorie se impart in doua categorii in functie de acoperirea teritoriala, pentru Europa si pentru toata lumea. De asemenea exista 2 planuri tarifare. Primul plan, denumit Standard, acopera o serie de riscuri, printre care cel de deces, vatamare corporala, imbolnavirea turistului asigurat, a sotului sau sotiei, a asociatului sau partenerului de calatorie, concedierea, carantina, asigurarea bagajelor etc.
Asigurarea medicala Premium, acopera riscuri suplimentare, cum ar fi pierderea sau distrugerea bagajelor etc.

Asigurare vacanta online

Asigurare vacanta online


Planul extins despagubeste si o serie de cheltuieli suplimentare efectuate in legatura cu servicii hoteliere, alimentatie, convorbiri telefonice, transport local, transportul catre destinatia finala, bunuri deteriorate sau pierdute. Asigurarea de vacanta este valabila din inceperii calatoriei programate si inceteaza la expirarea valabilitatii politei de asigurare medicala, la intoarcerea din calatorie, la data programata sau anterior acesteia in cazul intreruperii calatoriei.

Asigurarea medicala de calatorie iti face vacanta mai linistita si mai ieftina. De asemenea nu mai este necesara cautarea uni agent deplasarea pina la acesta ci poti sa inchei asigurarea de vacanta de la tine de acasa comod si rapid. Asigurare de vacanta online cu o reducere de -30% doar pe CitySmart.ro

2 gânduri despre „Asigurare de vacanta online

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s